NSAC Winterprogramma

Elk jaar organiseert de NSAC, de Nederlandse Studenten Alpenclub, het WinterProgramma bestaande uit meerdere cursussen variërend in niveau van beginners tot vergevorderden en van ijsklimmen tot toerskiën en freeriden. De toerski,- en freeridecursussen zijn gericht op degenen die al kunnen skiën of boarden, maar graag offpiste willen en de ambitie hebben, op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig tochten te maken en misschien zelfs uiteindelijk te gaan leiden.

De ijsklimcursussen zijn gericht op diegenen die al in de zomer alpineren, maar nu ook de stap willen maken naar winteralpinisme.
Of je nou skiër, snowboarder, ijsklimmer of winter-alpinist bent, liever toert of liever freeride, er is een perfecte cursus voor jou! (https://nsac.alpenclub.nl/cursusoverzicht/)

Check https://nsac.alpenclub.nl/wp/ voor het volledige overzicht en meer informatie over prijzen, locatie’s en data etc. De inschrijvingen zijn geopend tot 15 december 2019.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent het NSAC zomer- en winterprogramma? Wordt dan deel van de NSAC Facebook groep om alle updates mee te krijgen.IMG_2037.JPG
00012.jpg
Poster NSAC winterprogramma 2020

Onze sponsoren