NSAC Cursussen

NSAC Programma


NSAC Winterprogramma

Elk jaar organiseert de NSAC, de Nederlandse Studenten Alpenclub, het WinterProgramma bestaande uit meerdere cursussen variërend in niveau van beginners tot vergevorderden en van ijsklimmen tot toerskiën en freeriden. De toerski,- en freeridecursussen zijn gericht op degenen die al kunnen skiën of boarden, maar graag offpiste willen en de ambitie hebben, op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig tochten te maken en misschien zelfs uiteindelijk te gaan leiden.

De ijsklimcursussen zijn gericht op diegenen die al in de zomer alpineren, maar nu ook de stap willen maken naar winteralpinisme.
Of je nou skiër, snowboarder, ijsklimmer of winter-alpinist bent, liever toert of liever freeride, er is een perfecte cursus voor jou! (https://nsac.alpenclub.nl/cursusoverzicht/)

Check https://nsac.alpenclub.nl/wp/ voor het volledige overzicht en meer informatie over prijzen, locatie’s en data etc.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent het NSAC zomer- en winterprogramma? Wordt dan deel van de NSAC Facebook groep om alle updates mee te krijgen.

IMG_2037.JPG
00012.jpg
Poster NSAC winterprogramma 2020

NSAC Zomerprogramma

De NSAC is de Nederlandse Studenten Alpenclub en is een overkoepelend orgaan van alle SAC's in Nederland. De NSAC verzorgt diverse alpiene cursussen in zomer, zoals alpiene cursussen, canyoning en een hike to fly cursus. De cursussen zijn ingericht voor degenen die de ambitie hebben zelfstandig tochten te gaan maken en uiteindelijk om cursussen te gaan leiden. De cursussen worden gegeven op beginners-, gevorderden- en vergevorderdenniveau. Er zijn altijd meer inschrijvingen dan er plaatsen zijn, daarom is een selectiedag noodzakelijk. De inschrijving en de indelingsdag worden gecoördineerd door de Coördinator Zomerprogramma (ZP) van de NSAC.

Daarnaast organiseert de NSAC jaarlijks een zomercamping waar SAC leden uit het hele land samen kunnen komen om alpiene tochten te ondernemen. Kijk voor meer informatie over activiteiten en cursussen van de NSAC op http://nsac.climbing.nl.

NSAC_ZP_Engels.jpg
NSAC_ZP_Nederlands.jpg

Onze sponsoren