Introductie periode

Lieve (nieuwe/toekomstige) GSACer,

We willen je van harte welkom heten binnen onze mooie vereniging. We hopen je snel te leren kennen tijdens de introductieperiode waar we zo aan beginnen. Het belooft een mooie tijd te worden!
Als je je inschrijft bij onze vereniging kun je samen met andere nieuwe leden in een zogenaamd ‘touwgroepje’ komen, onder het toeziend oog van twee ‘touwouders’. Met dit groepje ga je een hele gezellige tijd tegemoet!

Als je nog niet kunt zekeren, heb je een kans om in de toprope cursus te komen die aan het begin van het academische jaar gegeven wordt, op dinsdag of op donderdag. Let er wel op dat er maar een beperkt aantal plekken is en je dus NIET van een plekje bent verzekerd. Tijdens de cursus ben je samen met je touwgroepje, en ook je ouders zullen hierbij vaak aanwezig zijn, om voor het klimmen gezamenlijk te dineren. Daarnaast zijn dit goede gelegenheden om samen met je touwgroepje punten binnen te slepen voor de crazy 88!

Naast de wekelijkse trainingen hebben we een volle planning met allemaal leuke activiteiten waar je heen kunt. Het begint allemaal met een BBQ bij Bjoeks op maandag 5 september. We zorgen voor genoeg eten en drinken voor alle hongerige klimmers (uiteraard zal er ook een vegetarische mogelijkheid zijn!). Op de introductie-barbecue kun je iedereen alvast leren kennen, de sfeer proeven van onze gezellige vereniging en natuurlijk kennismaken met klimmen als sport. Er zullen hier veel nieuwe leden rondlopen, maar ook veel ouderejaars leden. En natuurlijk zijn de allerleukste mensen, de leden van de introductiecommissie, ook aanwezig. 


We hebben ook nog tal van andere activiteiten gepland. We hopen je bij veel van deze activiteiten terug te zien, wij hebben er in elk geval heel erg veel zin in!

GSAC-groene groetjes,

IntroCie der GSAC


​​​​​​​Planning activiteiten:

Monday 4 SeptemberIntro BBQ
 September   Games & Picnic
 SeptemberCity escape tour
 OctoberGropo bouldering & Chili
Fri 6 - Sun 8 OctoberIntroweekend I
 October

Running dinner


Thur 12 OctoberToeterborrel
Fri 13 - Sun 15 OctoberIntroweekend II
 OctoberPub Crawl
Fri 20 - Sun 22 OctoberIntroweekend III
 OctoberApex bouldering & Boardgames
 OctoberEnd party


Onze sponsoren