Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon
Als jij graag met iemand zou willen praten over iets waar jij je niet goed bij voelde, of als er iets is wat je liever niet direct tegen de personen erbij betrokken uit zou willen spreken, dan heeft de GSAC via de ACLO en NSAC vertrouwenscontactpersonen: 

ACLO
De vertrouwenscontactpersonen van de ACLO zijn Paolo Bakker (oud bestuurslid The Knickerbockers) en Velda Tjalma (oud-Algemeen Bestuurslid). Een afspraak voor een (telefoon)gesprek met de vertrouwenscontactpersonen kan gemaakt worden via vcp@aclosport.nl. In de mail kan je aangeven of je een voorkeur hebt voor een afspraak met Paolo of met Velda.

Paolo (+31637403007) en Velda (+31 687381764) zijn ook telefonisch bereikbaar. Ze zullen je bij een gemiste oproep zo snel mogelijk terugbellen. Als je behoefte hebt aan contact met mensen van buiten de ACLO kan je altijd terecht bij het Centrum Veilige Sport Nederland. ​​​​​​​

Voor meer informatie over Paolo en Velda kun je kijken op: https://www.aclosport.nl/over-aclo/vertrouwenscontactpersoon/..

NSAC
Het vertrouwenscontactpersoon van de NSAC is Diede, hier een kort stukje over hem.

Hoi! De komende tijd zal ik, Diede, jullie vertrouwenscontactpersoon zijn voor alle NSAC-activiteiten. Ik draai al een aantal jaartjes mee in de SAC-wereld en ben in 2018-19 ZP-commissaris geweest. De klimsport beoefen ik in de breedste zin van het woord, zolang het maar niet in de winter is!

Overkomt jou iets vervelends of zie je iets gebeuren dat niet in de haak is? Ik ben er voor je om een luisterend oor te bieden en samen te kijken naar een passende oplossing. Zo zorgen we ervoor dat niemand met een naar gevoel blijft zitten en iedereen zich welkom en veilig voelt bij de NSAC.

Je kunt me contacteren via diede-vcp@nsac.alpenclub.nl.

Onze sponsoren