Lidmaatschap

Wil je je lid worden van de GSAC? Dat kan door je in te schrijven via het formulier op de website. Hierna ben je aspirant-lid. Als aspirant-lid ben je geen deel van de vereniging. Pas als je de ontvangen email ondertekent en inlevert in het GSAC postvakje in de ACLO (Blauwborgje 16, 9747 AC Groningen) zullen je officieel lid maken van de GSAC en krijg je van ons een bevestigingsmail. Als lid ben je verplicht om een ACLO kaart te hebben. Let op! Met een SPR-kaart mag je geen deel zijn van een studentensportvereniging.

Wil je wel deel zijn van de GSAC, maar kun je geen ACLO kaart kopen? Dan kun je donateur worden. Als donateur ontvang je de nieuwsbrieven, mag je naar de borrels/activiteiten en mee op klimweekend. Echter mag je NIET klimmen bij de ACLO, deelnemen aan GSAC cursussen of stemmen op ALV's.

Wil je je afmelden of wisselen van lidmaatsschapstatus? Dat kan door een email te sturen naar abactis@gsac.nl. De contributie van de GSAC loopt per kalenderjaar, dus zorg ervoor dat je je vóór 30 november van het jaar ervoor afmeldt.

Onze sponsoren