Bestuur 'Hedera Helix' 2005

GSAC heeft een bestuur van zes personen. Naast de basisfuncties van praeses, abactis en fiscus zijn er een weekendcommissaris, een materiaalcommissaris en een muurcommissaris. Hieronder stelt het bestuur van 2006 zich aan je voor:

Praeses: Swen Eeftink
Ik ben opgegroeid in Zwolle en Emmen. Na uitloting en een half jaar farmacie kon ik in 2002 met geneeskunde beginnen. Ik ben in 2003 lid geworden van de GSAC, waarin ik mij voornamelijk bezig houd met sportklimmen. Mijn favoriete tijdsbestedingen zijn bergsport en zeilen. Mijn voornemens voor het GSAC bestuur 2005 zijn de goede weg van 2004 voortzetten en een krachtig en gezellig bestuur vormen.


Abactis, vice-praeses: Eelco Last
Ik studeer Sociale Geografie. Ik klim actief sinds de introperiode 2004. Nu ik tijd heb om me echt in te gaan zetten op de wand spreekt het me erg aan om ook een stuk organisatie op mij te nemen. Ik zie er naar uit dit jaar nog veel meer gemotiveerde mensen te leren kennen en een goed bestuur te gaan neerzetten.


Fiscus: Jeroen Smit
Na omzwervingen door het hele land, uiteindelijk voor de tweede keer in het Noorden terecht gekomen. En wat doe je dan? Je gaat studeren en je wordt fiscus bij de GSAC. Logisch, want je combineert hobby met studie zou je zeggen. Studie(s): Bedrijfskundige Informatica (HBO) afgerond. Schakeljaar Economie & Management aan de RUG bijna afgerond. Per september begonnen met de MBA-Operations & Supply Chains. Hobbies: Bergsport, alpine klimmen, sportklimmen. In ons vlakke land wielrennen en ter ontspanning...lezen.


Muurcommissaris: Menno Buikema
Na een jaartje werken ben ik weer begonnen aan een studie aan de Hanze, commerciële economie. Ik ben actief sportklimmer en sinds 2002 lid van de GSAC. Komend jaar wil ik me hiervoor meer gaan inzetten in de rol als muurcommisaris.


Materiaalcommissaris: Artan Krasnici
Ik doe KI aan de Rug. Sinds dit studiejaar ben ik lid van de GSAC. Ondanks dat mijn lidmaatschap zo kort is voel ik me helemaal op mijn plaats hier. Ben redelijk wat aan het klimmen de laatste tijd, daardoor kom ik in aanraking met andere GSAC-leden. Dat heeft me zo enthousiast gemaakt dat ik wat meer wil doen dan alleen klimmen. Ik wil mijn best doen om, met andere zeer gemotivierde leden, een goed draaiend bestuur te gaan vormen.


Weekendcommissaris: Jose Diemel
Ik ben eerstejaars IO/IB en ik heb hiervoor een jaartje geschiedenis gestudeerd. Omdat dit collegejaar al mijn tweede jaar bij de GSAC is, vind ik het leuk om wat meer te doen binnen de vereniging. De GSACtief bevalt mij goed en daarom heb ik besloten om in het bestuur te gaan. Ik heb er dan ook heel veel zin in, en ga zeker proberen ook van dit jaar voor de Gsac een geslaagd jaar te maken.


Onze sponsoren