Adviescommissie

Leden van de AdviesCie

Door onze diverse samenstelling, hebben we voor elke soort kwestie een expert klaarstaan. Op dit moment bestaan we uit de volgende leden:

Claudi - Onze voorzitter, die met ijzeren vuist regeert over de AdviesCie en dus over de GSAC.

Anton - Door zijn vele tochten door de alpen, is hij onze expert op het gebied van buitenlandse zaken. Hij wordt maar zelden op minder dan 2000 meter boven zeeniveau aangetroffen.;

Peia - De bestuursmama van 2016. Tevens is Peia als paaldanseres onze expert op het gebied van sporten die niet klimmen zijn (ja, die bestaan! :O)

Lense - Onze boulderkoning. Hij kent de rotsen van Bleau als zijn broekzak en geen greep in Gropo is voor hem onbekend.

Jannick: Volgens de legendes heeft hij in elke commissie gezeten. We hebben dit niet gecheckt, maar wel weten we dat hij alles weet van de duistere zaakjes die zich afspelen in de andere commissies.

Renske:

Adviescie2019.jpg

De AdviesCie is de commissie die de GSAC draaiende houdt. Het bestuur doet graag alsof zij de baas is binnen deze vereniging, maar zodra ze er even niet meer uitkomen of als er weer een ALV moet plaatsvinden, komen ze op hun knieën bij ons smeken of we ze willen verlichten met onze wijze uitspraken. Men zegt wel: “wijsheid komt met de jaren” en dat is zeker op ons van toepassing. Hierdoor zijn wij in staat veel verder vooruit te denken dan welk bestuur dan ook. Zo hebben we onlangs een nieuw lid in het leven gebracht en besloten dat deze in 2036 in het bestuur zal zitten. We wensen je veel plezier bij de GSAC, maar pas op: de AdviesCie ziet alles!


Onze sponsoren