BataCie

Leden van de BataCie

Rowan Veenhuizen (voorzitter)

Shana Hepping

Tasse Müller

Thea Steder

Daphne Schoenmaker

Eens per jaar sta je 'nog voor de dageraad' niet 'op de graad', maar aan de start van ’s lands meest legendarische hardlooprace annex festival; de Batavierenrace. Samen met je mede GSAC'ers leg je 177 km in estafette af van Nijmegen naar Enschede.  

Tijdens deze tocht door achterhoek en Duitsland worden de essentiële vaardigheden van waardige GSAC'ers op de proef gesteld; spoorzoeken in witte busjes, nonchalant bivakkeren en het bewijzen van een bikkelharde conditie (of het faken ervan). Elvissend, op pure techniek of met de mystieke glibberkracht legt ieder teamlid zijn of haar etappe af. 

Na deze vet alpiene prestatie barbecueën en feesten we nog een nacht door met de andere sacs en talloze teams op de campus in Enschede. Dit evenement móet je een keer hebben meegemaakt!  Wij van de BataCie - Rowan, Shana en Tasse - hopen dan ook dat je erbij bent.  Dus gooi je verticale krachten eens horizontaal in de strijd, dan zorgen we er samen voor dat team RuGSAC als snelste finished! Klinkt leuk? Meld je aan via batacie@gsac.nl, ook als je interesse hebt om onze commissie te versterken.

Email: batacie@gsac.nl

Onze sponsoren